Constructie

Metaal constructie, van trappen tot flight simulators

Welkom op de afdeling, wij hebben uw nieuwsgierigheid gewekt.

 

Blom is al meer dan 30 jaar dé specialist in metaalbewerking. Wij bieden een breed scala aan diensten voor zowel bedrijven als particulieren, van kleine klussen tot grote projecten. Dus wat uw vraag ook is, bij Blom helpen we uw wensen te realiseren.

 

Wat doen wij in de afdeling Constructie?

Wij leveren metalen maatwerkoplossingen voor diverse industrieën, waaronder bouw, industrie, machinebouw, offshore en de agrarische sector. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

 

  • Portalen,
  • Trappen & balustrades,
  • Personen & goederen liften,
  • levering van o.a. stalen profielen zoals HEA, IPE, UNP.

 

Dit alles voor particulier en voor bouwend Nederland. Daarnaast hebben wij recentelijk de gehele frames gefabriceerd voor meerdere flightsimulators. Maar ook voor de constructie van een traphekje of het zetten van uw producten kunt u bij ons terecht.

 

In de constructie maken wij gebruik van een modern machinepark, bestaande uit onder andere de Bystronic Flat-bed laser, Adige Tube-laser, Panasonic-Valk Robotwelders, SMEC full CNC Machine en een Safan Darley 175T Kantbank. Daarnaast beschikken al onze Lassers & constructie bankwerkers over een uitermate goed uitgeruste werkplek met moderne Siegmund lastafel voorzien van alle toebehoren.

 

Aarzel niet om uw constructievraag toe te sturen!