The Quality Rotary

Over The Quality Rotary

BLOM The Quality Rotary B.V., inmiddels een begrip van het familie veehouderijbedrijf in Holland tot de commerciële melkveehouders in de rest van de wereld. The Quality Rotary heeft inmiddels meer dan 1.200 carrousels bij tevreden klanten over de gehele wereld in bedrijf. The Quality Rotary wordt sinds begin jaren 90 uitgevoerd met het door BLOM ontwikkelde unieke looprollen systeem, dit systeem is al 30 jaar de meest gewaardeerde melk carrousel onderstel in de industrie.

Sinds begin jaren 90 zijn de eerste carrousels uitgevoerd met het door BLOM ontworpen nylon Roller systeem in combinatie met geprefabriceerde betonplaten. Van deze nylon rollen zijn er wereldwijd meer dan 60.000 in gebruik, met een gemiddelde verwachte levensduur van 80.000 draaiuren, dat is 10 jaar bij continu gebruik in de commerciële veehouderij. Deze looprollen en de overige componenten in het onderstel zijn ontworpen voor gebruik onder de zwaarste omstandigheden, voor carrousels die rond de klok moeten draaien. Met een huidige productiecapaciteit van 50 melk carrousels per jaar, staat BLOM klaar om aan uw vraag te voldoen.
Onze carrousels & gerelateerde producten zijn o.a.:

 

  • Zij aan zij Buiten Melk carrousels (32 tot 110 standen).
  • Visgraat Melk carrousels (24 tot 40 standen).
  • Zij aan zij Binnen Melk carrousels (24 tot 40 standen).
  • Geiten carrousels (Binnen en Buiten) (48 tot 140 standen).
  • Beweegbare vloeren, ergonomie voor de melkers.
  • Opdrijfhekken in zowel recht gaand als in ronde uitvoering.
  • Teatwand™ van ONFARM SOLUTIONS, automatische Dip sprayer.

 

The Quality Rotary carrousels draaien in o.a. Europa, Verenigde Staten, Canada, Zuid Amerika, China, Israël, Rusland en de voormalige USSR staten, Korea en Japan.

Carrousels

Innovatie, snelheid & efficiëntie.

Beweegbare vloeren

Ook voor ergonomische toepassingen zijn wij er voor u.

Opdrijfhekken

De koppen in de juiste richting.

Teatwand ™

De hygiënische oplossing voor uw carrousel.