Over ons

Over BLOM Groep B.V. | Sinds 1973 specialist in metaalproducten

Wat is BLOM Groep B.V.?

In 1973 startte Piet Blom als ervaren smid in Vijfhuizen BLOM BV, met voornamelijk het echte smidswerk. Dit breidde in verloop van tijd uit tot het fabriceren van staalconstructies. Vandaag de dag worden in de huidige locatie alle mogelijke metaalproducten gefabriceerd. Inmiddels is naast Peter Blom (zoon van Piet Blom) de derde generatie Blom (Pieter Blom) toegetreden tot de firma.

 

Wat doet BLOM Groep B.V.?

Door de jaren heen hebben wij een zeer brede kennis opgedaan van alle metaalprocessen, waardoor wij in staat zijn om zeer uiteenlopende metaalproducten te fabriceren. Met ons gekwalificeerde en gecertificeerde personeel zijn wij specialist in staalconstructies.

 

Wie behoren er tot de BLOM Groep B.V.?

De BLOM groep bestaat uit een 4-tal divisies met allen hun eigen specialisme, hierbij een kleine opsomming:

BLOM Constructie & RVS

De kracht van Constructie & RVS bij BLOM B.V. is dat wij samen met u, de klant, uw idee/probleem inventariseren en analyseren, zodat wij een gerichte en op maat gemaakte oplossing kunnen ontwikkelen. De problemen die wij tegenkomen bij klanten en de oplossingen die wij hiervoor ontwikkelen zijn zeer veelzijdig.

BLOM Quality Rotary

BLOM Quality Rotary BV, de fabriek voor uw carrousels (opgericht in 1973) heeft inmiddels wereldwijd al meer dan 1.000 carrousels geproduceerd voor verschillende merken van melkcarrousels onder de naam “The Quality Rotary”. En ook als distributeur van o.a. The Teatwand™ van ONFARM SOLUTIONS, de automatische uier sproeier draagt bij aan uw optimale bedrijfsvoering.

Staforsta

Een modern en goed geoutilleerd bedrijf voor de industriële plaatverwerking, met een team van vakkundige medewerkers dat met moderne apparatuur een grote diversiteit aan metaalproducten ontwerpt, snijdt, zet, last en afwerkt. Producten die variëren van trendy winkelinrichtingen, lasergesneden signings, plaatwerkdelen t.b.v. de machinebouw, onderdelen t.b.v. trams en bussen, doordachte ‘Scootercubes’ maar ook onderdelen voor boottrailers en verkeerslichten en nog veel meer.

Bindels Metaalwaren

Bindels Apparaten fabriek is een bedrijf dat zich toelegt op het produceren van metaalwerk in de breedste zin van het woord. Zowel op het gebied van plaatwerk als van verspaning. Door onze jaren lange ervaring in het produceren van kastjes voor elektronische besturingen – denk aan de welbekende Gatsometers – kunnen wij u als geen ander adviseren.

BLOM B.V.

Sinds 1973 specialist in staalconstructies.

Bindels B.V.

Bindels Apparaten fabriek is een bedrijf dat zich toelegt op het produceren van metaalwerk in de breedste zin van het woord.

Staforsta

Een modern en goed geoutilleerd metaalverwerkingsbedrijf.

BLOM naar de toekomst
Sneak Preview