Nieuwbouw project

Nieuwbouw project

In 2015 hebben wij het pand naast onze werkplaats genaamd Perida gekocht. Vanaf het begin was al wel duidelijk dat de indeling in dit pand voor ons niet handig was en dat dit veranderd moest worden. Dus gingen we plannen maken voor de nieuwbouw. Tijdens het bedenken van deze plannen kwam er ook naar voren dat onze huidige werkplaats ook wel een make over kon gebruiken, om te matchen met het nieuwe pand en één geheel te worden.

Het nieuwbouw project bestaat zodoende uit twee fases. Fase 1 is het Perida pand helemaal bedrijfsklaar maken. Dit wordt een hal van 35 breed en 50 meter diep met een hoogte van wel 10 meter. Boven in komt onze nieuwe kantine te ‘hangen’. Vanuit waar wij een mooi uitzicht krijgen over het dorp. Verder zullen de verspanings afdeling, de buizenlaser en wat expeditie werkzaamheden in de hal komen.

Fase 2 is onze eigen werkplaats een make over geven. In deze fase gaat de gevel van de huidige werkplaats 4 meter naar voren en nog eens 4 meter omhoog. Hier komt een uitgebreide receptie in en nog wat kantoor ruimte.

Blijf deze pagina of onze social media kanalen volgen voor meer updates!